Hur ska man slå rekord?

Pokerbord med marker
Att slå rekord i poker är inte det lättaste. Att bli bra på poker är precis som att bli bra på vad som helst annat. Det är en färdighet, eller snarare ett kluster av färdigheter som tillsammans utgör ett system med taktiker, strategier och färdigheter som tillsammans bildar en skicklighet. Vi kommer med några bra tips på hur du blir bra på poker.

Först och främst, och allra viktigast handlar det om att spela mycket poker. Erfarenheten kan du inte läsa dig till eller ta några genvägar till. Att spela ansikte mot ansikte med andra är bäst, då kan du ju samtidigt öva på att läsa dina motspelare. Men för många är det svårt att få ihop tiden till att spela tillräckligt mycket poker. Då är det perfekt att spela via mobilen, exempelvis på www.mobilcasino.nu eftersom man nästan alltid har med sig mobilen ändå.

Nästa tips är att inte återuppfinna hjulet. Lär dig av andras misstag och av vad andra gör rätt. Studera de bästa för att bli en av de bästa. Detta kan du göra genom att läsa på, det finns en del böcker och webbsidor med tips. Kolla även på videos med tips och studera de bästa när de spelar. Vi bjuder på en video nedan.

Sist är det även viktigt att utveckla andra kringliggande faktorer, som exempelvis påpekas i denna artikel. Du behöver vara bra på matematik, så lär dig matematik och utmana konstant hjärnan med saker som sudoku och liknande. Att kunna psykologi och att läsa av människor är också en väldigt bra idé.