Här spelas det mest

Man kan mäta rekord på många sätt, och det finns många, om inte omöjligt, många typer av rekord gällande poker man kan ta. Det handlar bara om lite fantasi, och vips så finns det någon som har rekordet i att spela poker längst, eller i en isvak, bastu, naken eller på tom mage.

Tävlingar i nätpoker

När det kommer till nätpoker finns det även här många typer av rekord man kan ta, och skapa: att lyckas spela flest matcher på snabbast tid, spela matcher och vinna varenda match i rad, skriva upp innan hur man ska spela och sedan spela utefter det för att sedan se om man vinner eller att bunkra ihop alla spelare i ett län och se vart det finns flest nätpoker-spelare som satsar mest. Det sista alternativet, vart det satsas mest pengar, är i Västerbotten. Grattis! Där satsas det i snitt och per kvartal 853 kronor. Vilket kanske kan tyckas lite. Men då man tar ut det på alla människor, och att det i Sverige finns ungefär 170 000 aktiva nätpokerspelare.

På sajter såsom Casinoeuro kan du enkelt gå in och börja spela. Har du en stor tävlingsnerv borde du starta upp ett stort nätverk där ni bestämmer er för att ert län eller stad ska gå samman och vinna kategorin ”Sveriges största bettingstad”. Vem vet, kanske kan du lyckas styra detta så bra att städerna tävlar mot varandra, för en liten summa, där det finns en prispott som går till staden. Man spelar individuellt, och ju fler som anmäler sig destu större chans har ni att just er stad och spelare vinner och kammar hem potten. En pott som nog kan bli väldigt saftig.