Bli bäst på poker

Bäst i världen på poker. Hade varit rätt coolt, visst hade det? Det är något som många drömmer om, men som inträffar för väldigt få. Förra året var det Greg Merson som tog hem titeln under VM som bäst i världen på poker, en 24årig kille som spelat mycket och länge. Även i Sverige har vi en hel del duktiga spelare, på dt.se kan man läsa om Adrian:

Intresset för poker föddes när Adrian skulle fylla 18. Han såg ett tv-program och provade sedan lite på nätet för att efter födelsedagen börja spela om riktiga pengar. Numera går han att hitta både framför datorskärmen och vid de fysiska pokerborden ute i Europa och övriga världen.

I samband med att Adrian började spela poker flyttade han från Grängesberg till Ludvika. På gymnasiet läste han Ekologiprogrammet med samhällsvetenskaplig inriktning och ett visst naturintresse finns.

– Det har avtagit lite i takt med att pokern har tagit över, men jag flugfiskar en del.

Många anser Adrian vara en av Sveriges bästa pokerteoretiker, något som han själv tycker kan gå till överdrift.

– Det är kul att så många respekterar mitt kunnande, men ibland kan jag känna att folk tror att jag är bättre än vad jag egentligen är.

– Men visst, jag är duktig och har lagt ned mycket tid på att studera spelet och teorin bakom.
En som helt klart verkar leva mångas dröm. Det är dock inte omöjligt att uppnå den själv. På nätet finns det sidor man kan börja träna på redan idag, till exempel Casinoeuro, och sedan är det bara att läsa på och öva, öva, öva!